Reivindicacions

Des de fa més de 30 anys, els veïns i veïnes de Son Ferriol demanam que els nostres nens puguin gaudir d’un institut al barri i, en vista que les autoritats pertinents, i qui ha de fer-se’n càrrec, no ens escolten, hem decidit provar amb la màgia, a veure si així funciona.

Son Ferriol és un barri que, formant part de Palma, n’està separat per diverses carreteres que no es poden transitar a peu. Actualment, quan el nostres fills acaben primària, és a dir, quan tenen 11 o 12 anys, no els queda més remei que continuar els seus estudis en instituts de Palma o d’altres municipis que es troben a més de 9 km del barri i als quals, només poden anar en autobús (de vegades 2) o en cotxe familiar. A més, ja fa uns anys que tenim enormes dificultats per aconseguir plaça, ja que aquests instituts estan saturats.

El que demanem és de sentit comú, una demanda històrica, UN DRET. Els nostres governants ho saben i durant molts anys ens han fet creure que hi havia un solar, que tenien un projecte per fer l’institut … però no!! Tot eren cançons que han quedat en res.