Sant Antoni

Aquesta setmana ha acabat la celebració de la festa de Sant Antoni a la nostra escola: dies molt especials on hem pogut gaudir de tallers, la visita de dimonis, el fogueró, batucada i del tradicional berenar de pa amb sobrassada subvencionat per l’APIMA.
Esperam que hagueu gaudit tant com nosaltres. Tornar a sentir el renou dels picarols pel passadís i les corregudes dels infants després de la pandemia ha estat molt especial.

👏🏻👏🏻Moltes gràcies a tots/es els que ho heu fet possible: equip directiu i docent de l’escola, Comissió de Sant Antoni de Son Ferriol, Dimonis de Calvià – Comte Mal, Toni Amengual (professor del nostre grup de batucada) i als infants que toquen 🥁 amb tanta il.lusió, pares i mares voluntaris👹👺, famílies que heu aportat llenya i pallets🔥 i a les que us vareu apropar a donar una mà per muntar i arreplegar el dia del fogueró.

Visca Sant Antoni i Visca Son Ferriol!!