Un clic para el cole

Bon dia famílies!

Tot i que des de l’APIMA sempre intentem fomentar el comerç local compartim amb vosaltres la iniciativa Un Clic para el Cole que ha posat en marxa AMAZON. Gràcies a aquesta campanya, totes les compres que realitzeu des d’ara i fins dia 26 de gener de 2023 poden tenir un benefici directe pels nostres fills i filles. Com?
Amazon destinarà un percentatge igual o superior a tots els beneficis de l’import total de la vostra compra (sense que a vosaltres us suposi una despesa extra) a l’escola que seleccioneu perquè aquesta pugui bescanviar-ho en material escolar, llibres, material esportiu, joguines, etc.

Si feis comptes aprofitar el Black Friday i les compres de Nadal per fer qualque comanda a Amazon no oblideu que el nostre centre en pot ser beneficiari.

Només heu de seguir unes passes molt senzilles que us adjuntem i si encara en teniu qualque dubte posau-vos en contacte amb nosaltres!

Difondre entre amics i familiars de ben segur també ens serà d’ajuda! 💪