Associar-se a l’APIMA 22-23

Ja tenim aquí tota la informació per associar-se a l’APIMA! Us animem a fer-ho ja que enguany hi haurà nous i més atractius beneficis!

Per realitzar aquest tràmit adequadament us recomanem que:

-Llegiu detingudament totes les indicacions.

-Per als SOCIS NOUS l’enllaç per descarregar-vos els impresos és

AQUÍ

👉 Recordau que aquests han d’estar degudament emplenats i signats per ambdós tutors/es legals. En cas de no ser possible haurà de justificar-se aportant la documentació oficial acreditativa (sentència ferme, llibre de família…). Una vegada llestos cal dipositar-los dins una funda de plàstic a la bústia de l’APIMA ubicada a l’entrada principal del centre. Un cop revisada la documentació us enviarem un email de confirmació amb el vostre número de SOCI.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.