Recollida de joguines

Benvolgudes famílies,

Les festes de Nadal ja s’apropen i, com ja és tradició a la nostra escola, volem participar en la recollida de joguines que cada any organitza Càritas Mallorca. Enguany, més que mai, volem implicar-nos i col·laborar per aconseguir que, entre tots i totes, cap infant quedi sense regal.

Per aquest motiu, us convidam i animam a participar portant joguines noves i/o de segona mà netes i en bon estat. Donat que les circumstàncies derivades de la crisi sanitària ens han obligat a limitar l’accés al centre i, per tal d’evitar aglomeracions, serà necessari que les joguines les entrin els vostres fills/es o bé que espereu a que hagin entrat a les aules tots els cursos (9.10h. aprox.) per poder dipositar vosaltres mateixos les aportacions dins les capses destinades per a tal finalitat  ubicades a l’entrada principal. Per als alumnes usuaris del servei de matinet, podeu lliurar les bosses a n’Aina. Us demanam, per favor, que l’entrega es realitzi mitjançant una bossa de paper o plàstic tancada.

La data màxima de recollida serà el proper 21 de desembre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Junta Directiva APIMA CEIP Son Ferriol