MATINERA 20-21

Benvolgudes famílies,

Després d’intenses setmanes de molta feina i esforç per tal d’adaptar-nos a la nova situació i a la nova normativa derivada de la crisi sanitària, volem informar-vos dels canvis i novetats que afecten directament als SERVEIS.

Pel que fa a l’activitat de LUDOTECA, queda CANCEL·LADA per ser insuficients les inscripcions. Així doncs, les famílies que facin ús del servei de menjador hauran de recollir als infants ABANS DE LES 15.45.

Quant a MATINET, informar-vos que el servei està CONFIRMAT només per aquelles famílies que van FORMALITZAR la inscripció (si teniu dubtes enviau-nos un whatsapp i us ho confirmarem). Debut a les restriccions imposades i a la limitació dels espais disponibles per poder dur a terme aquest servei amb les garanties de seguretat necessàries les places són limitades enguany i, per tant, queden TANCADES. Per aquests motius, el servei patirà una sèrie de modificacions que cal que tingueu en compte:

– El primer dia de servei serà dia 17 de setembre.

L’entrada es realitzarà per l’accés 4 situat al C/Segadors.

– Les portes romandran tancades i només s’obriran puntualment a les 7.30, a les 8.00 i a les 8.30., durant 5 minuts. Pregam MÀXIMA PUNTUALITAT.

– Recordau que el PRIMER DIA que faceu ús del servei, ÉS NECESSARI LLIURAR TOTA LA DOCUMENTACIÓ ORIGINAL degudament emplenada (FULL D’INSCRIPCIÓ + PROTOCOL COVID-19). La podeu dipositar a la bústia de l’Apima, instal·lada a l’entrada principal, pel carrer Margalida Monlau.

– Donat que la plaça dels vostres fills/es queda reservada i, per tant, el seu lloc serà individualitzat i no podrà ser ocupat per cap altre infant encara que el vostre fill/a no assisteixi, DESAPAREIX l’opció d’escollir el nombre de dies a la setmana quedant ÚNICA I EXCLUSIVAMENT la possibilitat d’escollir entre les 3 franges horàries abans esmentades.

– Pel que fa als PREUS: Per tal de complir amb totes les restriccions imposades i complir també amb les ràtios establertes i amb totes les mesures d’higiene i seguretat, ens veiem obligats a fer una pujada considerable passant aquests a ser els següents:

– Si tot i haver fet la inscripció, finalment no fareu ús del servei podeu ANUL·LAR LA VOSTRA MATRÍCULA enviant-nos un correu electrònic a st.apimacpsf@gmail.com ABANS DE DIMARTS DIA 15 DE SETEMBRE. En cas contrari, s’entendrà que la plaça queda CONFIRMADA i que ACCEPTAU les noves condicions.

– Els pagaments passen a ser MENSUALS i aquests han de realitzar-se OBLIGATÒRIAMENT mitjançant transferència bancària al compte de l’APIMA (CAJAMAR CAJARURAL, ES90 3058 4514 5727 2000 8168) indicant el nom de l’infant i el mes corresponent, sempre DINS ELS 10 PRIMERS DIES LECTIUS DE CADA MES.

– Si teniu contractada una franja horària i, per un motiu justificat, un dia puntual necessiteu que l’infant assisteixi més prest a matinet s’abonarà la diferència de preu corresponent al moment.

– En el cas de que el vostre fill/a no pugui assistir a matinet pel confinament del seu grup, aïllament preventiu o per qualque motiu de caire sanitari, CAL NOTIFICAR-HO via e-mail o whatsapp a l’APIMA, tot d’una que sigui possible. La quantitat proporcional abonada per aquest període us serà retornada o compensada dins el mes següent.

– Per donar de BAIXA el servei al llarg del curs, cal notificar-ho a n’Aina i signar l’imprès de baixa corresponent ABANS de dia 20 del mes anterior.

– Us pregam que, en tot moment, seguiu les indicacions del personal i que compliu estrictament amb totes les mesures de prevenció signades al protocol COVID-19 i recordau que les famílies NO PODEU ENTRAR AL CENTRE. Pensau que els infants han de portar MASCARETA (infantil i primària) i que han de venir berenats de casa.

– Davant qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres per qualsevol dels canals habituals (telèfon, correu electrònic, xarxes socials…). En cas de que necessiteu fer qualque gestió de manera personal caldrà demanar CITA PRÈVIA.

– Us demanam, per favor, COL·LABORACIÓ a l’hora de deixar els vostres fills i filles. Respectau les distàncies de seguretat a la porta i intentau que els acomiadaments siguin el més ràpids possibles.

Esperem que aquesta situació acabi i poder tornar a la normalitat el més aviat possible. Moltíssimes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Que tingueu un bon inici de curs!

Junta Directiva APIMA CEIP Son Ferriol