Pre-inscripció als serveis de Matinet i/o Ludoteca

Benvolgudes famílies,
Us adjuntam la circular amb totes les novetats per aquest nou curs del servei de matinet.

A la plana web del centre i a les nostres xarxes socials podreu consultar tots els canvis que afecten tant al servei de menjador com al transport escolar.

Seguint el Protocol d’actuació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears per al curs 2020-2021, i complint amb el Pla de contingència, ens veim obligats a prescindir de les activitats extraescolars. En el seu lloc, i per a les famílies que necessiten un servei de guarda al centre, us oferim Ludoteca mantenint l’horari habitual (15.50 a 16.50). Per tal de fer una previsió d’alumnes inscrits, tant a matinet com a ludoteca, és imprescindible que aquelles famílies interessades, empleneu i envieu el formulari de preinscripció adjunt, amb les vostres preferències abans del proper 25 d’agost. Cal emplenar un formulari per alumne:

Preinscripció als serveis de ludoteca i/o matinet

Al setembre, penjarem a les nostres xarxes els fulls d’inscripció descarregables perquè pugueu formalitzar la matrícula a l’inici de curs. 

Us recordam que, per a més informació i/o dubtes, teniu a la vostra disposició els correus electrònics de l’APIMA , així com les nostres xarxes socials (plana web, facebook i instagram) on anirem actualitzant tota la informació d’acord amb l’evolució de la pandèmia apimacpsf@gmail.com st.apimacpsf@gmail.com

Aprofitam per saludar-vos i desitjar-vos un bon  agost!
Junta directiva APIMA