Benvingudes noves famílies Curs 2020-21

Benvolgudes famílies,

            El proper setembre iniciarem un nou curs, 2020-21, amb moltes ganes i il·lusió de seguir treballant per tal de millorar l’educació de tots els nostres alumnes.
Com sempre des de l’APIMA del CEIP Son Ferriol anam preparant diverses activitats, organitzant esdeveniments, serveis per a les famílies,… Us animam a participar i col·laborar amb tot el que s’organitza aportant el vostre granet de sorra. Per això, volem que conegueu els nostres objectius i les activitats que vos oferim:

  • Serveis com matinet, activitats extraescolars i escola d’estiu per facilitar la conciliació familiar i laboral.
  • Reivindicacions per millorar l’educació dels nostres fills i filles. Entre les que voldríem   destacar la històrica reclamació de l’IES Son Ferriol.
  • Donar veu i presència a les famílies davant l’administració i la direcció del centre, fomentant la participació en l’educació dels nostres infants. Es tracta de crear una comunitat educativa real i, per això, participam de manera activa al Consell Escolar del centre.
  • Subvenció de les agendes escolars.
  • Organització de xerrades, tallers i escoles per mares i pares.
  • Diades i trobades familiars.
  • Organització, promoció i subvenció de festes populars: St. Antoni, xocolatada nadalenca…
  • Organització de la tradicional festa de graduació per als alumnes de 6è EP i de la festa de final de curs.

            Us convidam i animam a assistir a les reunions de la Junta Directiva, que es convoquen mensualment a la web i facebook de l’APIMA. La nostra porta sempre està oberta a la participació i implicació de totes les famílies del centre.

            Les nostres vies de comunicació són les següents:

Plana web: www.cpsonferriol.net/apima
Facebook: https://www.facebook.com/ApimaCeipSonFerriol/
Correu electrònic General: apimacpsf@gmail.com
Correu Electrònic Secretaria APIMA: st.apimacpsf@gmail.com

Telèfon: 689 67 11 67 (operatiu a partir de dia 11 de setembre de 15.50 h a 16.50 h). Per poder rebre tota la informació mitjançant whatsapp és necessari que ens agregueu com a contacte a la vostra agenda del mòbil!

A partir del mes de setembre rebreu tota la informació sobre els serveis de matinet i extraescolars així com les dates i formularis per poder associar-vos a l’APIMA. Consultau la nostra plana web i/o facebook on anirem actualitzant tota la informació.

Aprofitam per desitjar-vos un bon  estiu!

Junta directiva APIMA