Extraescolars 2019-20

Bon dia famílies! Vos recordam la proposta d’Activitats Extraescolars per al curs 2019-2020. Les inscripcions tindran lloc els propers dies 18 i 19 de setembre de 15:50 a 17:00 hores.
Apuntam 2 novetats:

1. Aquest any l’activitat extraescolar d’anglès es treballarà de forma lúdica. Entre d’altres recursos, es farà servir un llibre de suport, adaptat a l’edat dels infants. A les classes es donarà importància a l’escolta i es parlarà únicament i exclusivament en anglès. El llibre té un cost de 20,00 euros, però Dic Drac subvenciona el 50% quedant en 10,00 euros, que seran abonats en el moment de la inscripció.


2. Com ja sabeu aquest any estam organitzant un curs de Batucada per als pares i mares del centre. L’horari de les classes serà els dimarts de 18:00 a 19:30 h i hi haurà la possibilitat de servei de guarderia per a les famílies que necessitin que els nens els acompanyin durant l’activitat. La inscripció serà el mateix dia que la resta d’Extraescolars i el preu serà de 20,00 euros/mes per als socis de l’APIMA i 30,00 euros/mes per als no socis.

Podeu descarregar aquí l’imprès de la inscripció a Extraescolars


Si teniu algun dubte, vos podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic st.apimacpsf@gmail.com o si ho preferiu, per whatsapp o cridant al mòbil de l’Apima 689.671.167.