Motxilles Solidàries

Benvolgudes famílies,

Un any més, FAPA Mallorca i Fundació Monti-sió Solidària realitza la campanya Motxilles Solidàries. En el 2018 més de 800 nis i nines se beneficiaren del material repartit.

En aquesta ocasió, cada escola s’encarrega de recollir un material específic que sabem que necessiten aquests alumnes, i a la nostra escola, a més de motxilles noves o usades amb bon estat, les famílies podeu comprar retoladors nous, capsa 10 o 12 colors i/o llapis nous, capsa 10 o 12 colors.

Podeu deixar el material escolar nou i/o les motxilles noves o de segona mà a la capsa que hi ha a l’entrada de l’escola. L’APIMA CEIP Son Ferriol coordinarà la recollida per fer-ho arribar als nins i nines beneficiaris i a altres famílies que ho necessiten.

Gràcies per la vostra col·laboració.