TROBADA DE ROBÒTICA. WeDo Party

    El passat dissabte 30 de març es va celebrar la WeDo Party, una divertida jornada on els nostres alumnes de l’activitat extraescolar de robòtica van poder compartir els projectes desenvolupats durant el segon trimestre. Va ser un dia molt emocionant ja que els nins i nines van presentar les seves maquetes davant un jurat i les seves famílies, així com conèixer de primera mà projectes d’infants d’altres escoles participants. Castells inflables, bon berenar i, fins i tot, el personatge de Batman ens van acompanyar en una diada lúdica i educativa. Des de l’APIMA donam les gràcies als monitors per tota la feina feta, Joan Cuenca i Gerds Gual, i a ROBOTIX Balears per l’organització d’aquest esdeveniment que pensam que és molt enriquidor per als nostres infants. Moltes gràcies i fins l’any que ve!

Text i galeria, Aina Comas.