Informacions varies

Hola a tots i totes,

Us informam que aviat farem una altra comanda de camisetes amb el lema “30 anys d’espera… A Son Ferriol volem l’institut públic ja”. Podeu fer la comanda a n’Aina durant l’horari de matinet i extraescolars fins dia 18 de desembre. Us recordam que cada camiseta val 8 euros.

També hem començat a recopilar els fulls de signatures sobre l’institut que estiguin emplenats. A l’entrada de l’escola hi ha una capsa on podreu posar els fulls que tengueu a ca vostra. Teniu fins dia 18 de desembre per dur-los.

Us volíem comentar que hem pensat sortir disfressats a la Rua de Palma per donar més visibilitat a la nostra reivindació. Ens agradaria saber quantes famílies estarien interessades a participar-hi. Per això, després de les festes de Nadal, us donarem més informació sobre com apuntar-vos-hi, el tema de la comparsa, etc.

Com sempre, estam a la vostra disposició per si ens voleu fer arribar cap comentari o suggeriment.

Salut!