T’interessa ampliar l’horari de matinet?

Benvolgudes famílies,

Des de l’APIMA del CP Son Ferriol som conscients que les obres del segon cinturó de Palma estan ocasionant un trastorn important a moltes famílies de Son Ferriol a l’hora de traslladar-se al seu lloc de feina. Per aquest motiu i amb la intenció de millorar el servei de matinet ens plantejam ampliar l’horari i obrir a les 7 h del matí.

Agrairíem que les famílies interessades en deixar els seus nins i nines a partir de les 7 h a l’escola ens ho comunicassin.  En cas de comptar amb un mínim de 10-12 nins/es es posaria en marxa aquest nou horari pel servei de matinet.

En aquest cas, s’oferiria la possibilitat de portar berenar i que els nins i nines poguessin esmorzar a l’escola per tal de no haver-se d’aixecar encara més prest. L’horari de berenar seria a les 7:30 h

Podeu contactar amb nosaltres a través de:

  • Facebook: missatge privat
  • Correu electrònic: apimacpsf@gmail.com
  • Telèfon: 689 671 167 (operatiu entre les 15:50-16:50 h)
  • o directament xerrant amb n’Aina Comas (la nostra coordinadora) en horari de matinet (7:30 h – 9 h)

Moltes gràcies

Junta directiva de l’APIMA CP Son Ferriol