Dóna sang

“El meu nom és Joan i dissabte vaig fer 8 anyets.   Fa poc més de tres mesos em van diagnosticar leucèmia linfoblàstica aguda i necessito un trasplantament de medul.la òssia. Ni els meus pares ni les meves germanes són compatibles ni existeix cap donant idoni registrat arrel del món…”
Aquest és el cas de’n Joan, un veí de Son Ferriol. La seva vida no és igual des de llavors. Li ha passat a ell però ens pot passar a qualsevol. 

El proper 10 de febrer de 17.30 a 21.00 a la plaça de Son Ferriol s’instal.laran dues unitats mòbils de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears per tots els qui estigueu interessats en donar sang, rebre informació i inscriure-us com a donants de medul.la. És un procés senzill que pot salvar la vida de’n Joan i de moltes altres persones. 

Des de l’APIMA us convidem a assistir-hi i us animem a col.laborar. Per això us adjuntem informació bàsica  del procediment.
Junta Directiva APIMA CEIP Son Ferriol