Trobada al Santuari de Randa

El passat diumenge 23 de novembre l’APIMA va organitzar la trobada anual de famílies del CEIP de Son Ferriol amb una paella gegant feta pel nostre cuiner habitual, en Toni.
Unes 180 persones varen prendre part de l’event. El temps va esser molt agradable i la paella va sortir molt bona. Els nins s`ho varen passar d’alló més bé, correguen pel camp de futbol mentres els adults paràven taula. Per postres, concurs de coques fetes pels nins i nines i pares i mares. I per acabar cafès i licors oferits per l’APIMA.
El concurs de coques va estar molt renyit a causa de la gran qualitat de les postres pressentades. N’hi havia 10 coques en la categoria infantil i 7 coques fetes pels adults. De cada grup es premiava la coca millor presentada i la més saborosa. En la categoria infantil la millor presentada va ser la de na Tania Conde, i la més bona la de n’Edel i na Noa. En la categoria de adults na Sonia Cañaveras va guanyar el premi per la millor presentació i n’Encarna al de millor coca.
Els infants guanyadors varen ser premiats amb un lot de llibres de l’Institut d’Estudis Baleàrics que amablement varen col·laborar en el concurs. Els premis del adults varen ser una botella de vi i un llibre de la història de l’escola de Son Ferriol obsequiats per l’APIMA.
Com cada any volem donar les gràcies a tots els que varen fer possible una vegada més aquesta gran festa col·lectiva, especialment a en Toni Llabrés, el cuiner, i en Jimmy per fer-se carrec del transport de la llenya, el serradís i la paella.
Esperem que vos hagi agradat a tots i totes i vos animeu a venir i participar a la propera reunió.