Ludoteca juny 2014

Benvolgudes famílies,
Com tots sabeu a finals del mes de maig s’acaben les activitats extraescolars. Durant el mes de juny hi haurà Ludoteca per tots aquells nins que no puguin ser recollits abans de les 15,50.
L’horari serà de 15:50 a 16:50 h. i els preus són els següents:

5 DIES PER SETMANA – 30,00 EUROS MENSUALS
4 DIES PER SETMANA – 25,00 EUROS MENSUALS
3 DIES PER SETMANA – 20,00 EUROS MENSUALS
DIES PUNTUALS – 3,00 EUROS/DIA

Per apuntar-se és necessari passar per la secretaria de l’APIMA abans de dia 28 de maig en horari de dilluns a divendres de 15:50 a 16:50 i/o a Matinet.
El pagament de la quota mensual corresponent s’ha de fer efectiu durant la primera setmana del mes de juny (entre els dies 2-6 de juny). Aquest es realitzarà a la monitora de Ludoteca.
En cas de no arribar als 12 nins/es apuntats el servei de ludoteca no es farà. L’APIMA es reserva el dret a possibles modificacions respecte a dies i horaris en funció de la demanda. En cas de manca de places, els socis de l’APIMA tindran prioritat.
Per altra banda, us recordem que totes aquelles famílies amb pagament pendents d’activitats extraescolars han de passar per secretaria a abonar-ho a la major brevetat possible. En cas de quedar mensualitats pendents es podrà suspendre el dret d’assistència i participació a qualsevol activitat el curs vinent.