Escola de pares

Aquest curs escolar, l’APIMA del CEIP son Ferriol, hem volgut participar del projecte DESTRIA

Accions locals cap a un model de consum responsable. Aquest és un projecte de Veterinaris sense Fronteres-Justícia Alimentària Global.

Aquesta entitat ens proposa activitats per mostrar la relació entre la gran indústria agroalimentària, amb els problemes mediambientals, d’injustícia social, desnutrició i manca de sobirania alimentària al món. S’avalua a més l’impacte que genera el nostre model de consum i qui es beneficia d’aquest model dominant. Es tracta de prendre consciència i millorar els nostres hàbits de consum.
Per tot això és feran tres activitats una a cada trimestre de curs:

  • Una xerrada dirigida a adults sobre Agroecologia i consum responsable. Es realitzarà dia 12 de desembre de 2013 a les 19:30h. Assistir a aquesta xerrada donarà prioritat d’accés a les dues següents. En aquesta ocasió hi haurà servei de guarderia gratuït.
  • Un taller per a famílies amb productes locals i ecològics a realitzar durant el segon trimestre de curs.
  • Una visita a explotacions de producció ecològica. La visita es realitza amb autocar. Es farà dins el darrer trimestre. Serà per a tota la família. Es realitzarà en diumenge matí. S’hauran de recollir tickets a la secretaria de l’APIMA.

20131204-071513.jpg