Manifestació 29S

Benvolgudes famílies,
L’APIMA del CP Son Ferriol comparteix els motius que han portat als docents a la vaga indefinida i donam suport a les seves reivindicacions. Les polítiques educatives i l’actitud del Govern de les Illes Balears ens han abocat a un camí sense sortida: retallades de pressupost en educació, la manca de professorat de suport i d’atenció a la diversitat, el Decret TIL fet d’esquena a la comunitat educativa i contradient una sentència del TSJB, etc..
Des de l’APIMA del CEIP Son Ferriol ens adherim a la convocatòria unitària de la Manifestació en suport a la vaga indefinida de diumenge 29 de setembre a les 18 h. a la plaça Espanya.
Per això, demanam la participació de totes les famílies a la manifestació del proper diumenge. Així totes les famílies del CP Son Ferriol que vulguin fer grup ens trobarem entorn a les 17,30h. davant l’edifici de la Banca March (al costat del Corte Inglés a les avingudes)

Salutacions
Junta directiva de l’APIMA del CP Son Ferriol

 

20130921-101712.jpg