Futbet – Campions 2011/2012

El passat dia 8 d’octubre tingué lloc el lliurament de medalles a un grup molt especial: l’equip de futbet d’iniciació, curs  2011/12, del nostre centre! Us demanareu per què? Què han fet per aconseguir aquesta medalla? Doncs aquests nins i nines durant el curs passat van participar a la lliga de futbet del Consell de Mallorca a través de l’activitat extraescolar de futbol organitzada per l’APIMA. Ho van fer tan i tan bé que van quedar primers dins la seva categoria i el Consell de Mallorca va decidir obsequiar a aquests grans campions. Com no podia ser d’una altra manera, va ser el seu monitor i entrenador Juan Pablo qui els va fer l’entrega de la medalla. Va ser un acte molt emocionant al que va assistir la nostra presidenta Martina P. Des de l’APIMA volem donar-los l’enhorabona a tots així com agrair a na Nuria Borras del Consell de Mallorca per les gestions realitzades que van fer possible aquest merescut reconeixement.