Comunicat

Mantinguda avui horabaixa una reunió amb l’equip directiu del centre, just després de la celebració del claustre, volem informar a les famílies de l’escola que en breu l’equip directiu farà un comunicat per explicar els esdeveniments succeïts aquests darrers dies dels que s’ha fet ressò als mitjans de comunicació. Així mateix, volem afegir que la Conselleria d’Educació, a partir de la informació que disposa del centre, diu que el problema es deu a un error de nomenclatura i que l’escola sí imparteix l’assignatura de castellà, i que, no hi ha infracció del currículum de continguts.

Volem seguir manifestant el nostre suport a tot l’equip del centre i restam, com sempre, a la disposició de totes les famílies que vulguin més informació. També estam oberts als vostres comentaris i suggeriments.

La Junta Directiva