Graduació 2012

UNA GRADUACIÓ MOLT EMOTIVA

Amb més assistència de familiars i amics que mai, la cerimònia començà amb l’entrada dels alumnes pel passadís central, moment molt celebrat i vistós. Després vingué la imposició de la banda a càrrec de la directora del centre, Joana Font i la presidenta de l’APiMA, Martina Perelló, així com el lliurament de l’orla a càrrec de les tutores de 6è A i 6è B, n’Ester i n’Emma.

Els discursos tengueren el seu protagonisme, el primer va ser el de la directora, que explicà la feina feta des de l’escola i el nou repte que serà pels alumnes començar l’etapa d’ESO. Després el parlament de la presidenta de l’APiMA, crític amb l’administració autonòmica per les greus retallades en l’educació pública (molt aplaudit per cert) i en el que donà les gràcies als organitzadors de l’acte (escola, membres de la junta de l’APiMA i un bon grapat de pares i mares dels alumnes). El darrer torn dels discursos va ser pels alumnes. Els delegats i subdelegats de les dues aules, explicaren l’aventura que havia estat estudiar al centre i que desitjaven viure l’experiència d’anar a un institut i començar la nova etapa d’ESO.

Acabats els parlament, s’emeteren dos audiovisuals, el primer amb les fotografies dels graduats i un segon que resumia els 9 anys que havien passat els alumnes al centre, seguit amb enyorança i curiositat pels familiars i amb molta emoció pels alumnes, que fa fer que les llàgrimes sorgissin entre ells.

Per finalitzar la cerimònia, fotografies de grup i acomiadament del centre amb una glossa i el tradicional llançament del birret. La festa continuà amb el sopar preparat per les pròpies famílies dels graduats.

Com resa el títol d’aquest escrit, una graduació molt emotiva que els alumnes recordaran durant molt de temps i des d’aquesta web, desitjam als graduats sort i ventura en la nova etapa que començaran.

Jaume

Podeu fer clic a la foto per veure les més de 300 fotografies que vàrem fer