Un final de curs “d’embut”

Un any més, el final del curs escolar ha arribat. Tot i així, malauradament , aquest final ens afecta dolorosament per les desafortunades retallades en educació anunciades i instaurades per la Conselleria d’Educació del Govern Balear.

És per aquest motiu que l’APIMA del CP son Ferriol vol celebrar la seva ja popular festa de fi de curs amb un caràcter totalment reivindicatiu i en defensa de l’escola pública i de qualitat.

Us convidam, així, a participar activament d’aquesta festa, que tindrà lloc dia 22 de juny a partir de les 20:00h, duent tots les camisetes verdes de l’embut ( i si no en teniu una de color verd qualsevol) i ens ajudeu a fer un mosaic humà a la vegada que volem cridar i fer molt de renou amb les nostres veus i acompanyats d’una gran cassolada.

Després hi haurà actuacions i música per a ballar. Consultau més informació als cartells i a la pàgina web.

Volem aprofitar, també, per recordar-vos que dia 21 de juny hi haurà la cerimònia de graduació pels alumnes de 6è. Tots sou convidats però us volem recordar que es demanarà respecte , silenci i no es permetrà jugar al pati.

Rebeu una cordial salutació i que ens vegem el curs vinent amb optimisme i ganes de fer feina junts.

Salut i bon estiu,

Junta directiva de l’APIMA del CP Son Ferriol