Les cassolades de final de curs

Ja haureu vist que el dia 22 de juny, el dia de la festa de fi de curs, l’APiMA organitzarà una “darrera” cassolada i un mosaic humà al pati de l’escola. Però la FAPA (la federació majoritària d’associacions de pares i mares d’alumnes) n’organitza dues més: una dia 20 i una altra dia 27. Vos hi esperam a tothom!

Aquí teniu el missatge que ens ha enviat la FAPA:

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

Arriba final de curs i volem concloure amb una acció contundent que impliqui les nostres associacions i totes les persones que formeu part de la comunitat educativa. L’administració ha de saber que seguim preocupats pel que fan i en especial per com es presenta el curs vinent.

Com ja sabeu, hem anat recollint signatures per reclamar sobre les retallades que ens han conduït a situacions límit als centres educatius i que ens plantegen un panorama desolador pel curs qui ve.

Entre tots, pares, mestres, familiars i amics, hem recollides més de 10.000 firmes per ara i pensam que ha arribat l’hora de fer-hi l’entrega al registre de la conselleria. Aquesta seria una bona raó per fer la darrera CASSOLADA reivindicativa abans d’acabar el curs i aprofitaríem per a poguéssiu lliurar els fulls que encara teniu en les vostres mans.

Volem que sigui MOLT SONADA !!! … i per això hem pensat en una casserolada el dia 27 de juny a la porta del Consolat de la Mar. Ens concentrarem a les 19.00 hores, qui vulgui podrà participar al “flashmob” reivindicatiu organitzat per la Plataforma CRIDA, després es recolliran la resta de fulls amb signatures i per acabar es simularà l’entrega de signatures que es farà efectiva el dia següent, ja que el registre no està obert els horabaixes. Si voleu participar al “flashmob” és convenient que dugueu la camiseta de l’embut o una de verda qualsevol i un embut J

I per “encalentir motors” proposem que faceu concentracions/casserolades el dia 20 de juny a cada centre per a donar difusió a la CASSOLADA del dia 27 juny, i que oferiu octavetes informatives conscienciant de la importància d’assistir-hi.

La vostra assistència és IMPORTANT. Hem de demostrar que som milers i milers de persones que no defallim i que som d’allò més divers però que tots estam preocupats pel futur de l’educació a la nostra comunitat.

La Junta Directiva