Reunió pares graduació

El passat dimecres 5 de juny, una bona part dels pares i mares dels alumnes de 6è de primària, es reuniren al menjador de l’escola, convocats per la Junta de l’APiMA, amb l’objectiu de perfilar l’acte de graduació 2012.

Inicialment es va fer un petit resum de la reunió realitzada el 26 de març, on es presentaren les novetats per a la propera festa de graduació 2012 que, a partir d’enguany, a més de seguir amb el suport econòmic i organitzatiu de l’APiMA i els membres de la seva Junta, tendrà la col·laboració dels pares i mares de l’alumnat que s’ha de graduar.

Informats dels detalls més importants que envolten la cerimònia, els pares i les mares s’apuntaren a unes llistes per fer les feines i les actuacions necessàries per a la bona marxa i organització d’aquest acte. Una vegada tenguem tots els noms passats, penjarem les llistes a l’escola i també aquí, a la web, perquè serveixi d’agenda i recordatori de dies i hores.

La graduació 2012, es celebrarà el proper dijous 21 de juny, a les 21,15 hores, al pati de l’escola i estarà oberta a tothom. Les persones que hi assisteixin han de saber que no es permetrà cap altra activitat durant la cerimònia i que es demanarà el respecte que es mereixen els alumnes que es graduen i els seus familiars.

Jaume