Menjador

Vàreu poder llegir al darrer fullet que el Consell Escolar havia decidit no renovar el servei de menjador amb Alcari per mor d’una manca d’acord en relació al preu del servei i també pel que semblava una  pèrdua de qualitat del servei. Des de l’APiMA no ens pertoca el primer dels temes però sí el segon perquè els nostres fills i les nostres filles seguiran menjant el que serveixi Alcari fins que es canviï o no d’empresa.

Per això, ens hem reunit en dues ocasions amb el gerent d’Alcari, en Pere Coli. A la primera reunió miràrem d’aclarir si hi havia hagut una pèrdua de qualitat i li transmetérem totes les queixes que recollírem a través d’un correu electrònic que enviàrem a tots els socis. A la segona, el gerent, acompanyat de les dues responsables màximes de l’empresa, ens va donar explicacions al que s’havia plantejat a la primera. Els pares que hi assistírem quedàrem satisfets per la resposta que ens donaren. De fet, sembla que des de gener a ara hi ha manco queixes. De fet, sembla que els canvis es començaren a produir abans de les nostres queixes i tot. En qualsevol cas, quedàrem contents i donàrem l’oportunitat a la gent d’Alcari a què es pogués adreçar directament als pares i a les mares del CP Son Ferriol. Aquí teniu la carta que ens han enviat.

Benvolgudes Mares i Pares del CP Son Ferriol,

Arrel d’una serie de queixes expressades en torn a la qualitat del servei de menjador que us oferim des d’Alcari, hem mantingut una sèrie de contactes amb els representants de l’Apima per tractar d’abordar els possibles problemes. A títol de resum varem valorar que la majoria d’insatisfaccions venien donades en torn a dos grans temes: La sensació d’estar experimentant excessivament amb plats i productes nous i el fet que molts nins es quedaven amb gana.

En quant al primer tema, de l’experimentació, comentar-vos que, efectivament, entre els mesos d’octubre i novembre vàrem intentar introduir diverses classes de peix diferents als que servíem l’any passat i també amb noves receptes. També varem intentar introduir els fideus amb llenties, la quitxe lorraine i la tapioca com a sopa. L’intent d’introduir aquests nous plats i espècies venia motivat per la valoració que l’any anterior varem obtenir del conjunt de menjadors que servim que, de manera majoritària, ens demanaven afegir més varietats de plats i d’espècies de peix. Tal vegada haguem exagerat la resposta a la demanda i, com es diu vulgarment, ens hem passat de frenada. Com que ràpidament varem observar que molts d’aquests canvis no varen esser encerats i no es varen valorar positivament, ja en el mes de desembre els varem retirar dels menús. En tot cas us en demanam disculpes.

En quant al fet que els nins quedassin amb gana, cosa que ens va sorprendre, varem poder comprovar que, per errors en el transit d’informació entre el menjador i la cuina central, totalment imputables a Alcari, no es demanava la quantitat de menjar adient per el menjador. Aquest fet és actualment vigilat a diari per les responsables del servei per tal d’assegurar que, baix cap concepte, surti del menjador cap nin amb gana. També creiem que podem dir que el problema s’ha resolt ràpidament.

Des d’Alcari sabem que hi ha molts més temes i qüestions concretes que atendre, i en aquest sentit, ens posam a la vostra disposició per atendre’ls, i aprofitam aquesta darrera línia per agrair als representants de l’Apima tan el tracte que ens han dispensat en la resolució d’aquests problemes com l’oportunitat d’expressar-nos  a través de la vostra revista.

Moltes gràcies a tots per la vostra atenció i per la vostra confiança. Fins aviat!

Pere Guillem Coli i Mulet
ALCARI Escola de Cuina

www.alcari.com