Seguiment de l’aula nova

El seguiment de la nova aula, gentilesa den Jaume des de l’observatori, aviat acabarà perquè veim que ja no s’aturaran.

Però si l’heu anat a veure potser vos haureu dit … i que no ho fan molt petit a això? Doncs sí. És el que ha dit la directora a la Conselleria però resulta que el nostre amic arquitecte (el que va guanyar el premi) ha de fer qualsevol projecte de modificació del nostre centre i ha trobat que, suposam que per estètica, no s’ha d’aprofitar tot l’espai disponible. En qualsevol cas, la culpa no és de l’arquitecte que supòs que valora l’edifici com a edifici i no com a escola (jo faria el mateix si fos arquitecte en lloc de pare), la culpa és de l’administració que permet que les coses es facin així. Sigui com sigui tendrem una nova aula, petita, però una nova aula.

300909

CIMG6443petitat

290909

2009-09-28 - aula escola 003

240909

aula240909

220909

aula220909