Recollida d’objectes per la zona afectada per les inundacions

Impulsada per Associació Sa Creu Vermella conjuntament amb l’Apima CEIP Son Ferrioli a petició dels afectats es durà a terme una recollida d’objectes per la zona afectada per les inundacions. La recollida es durà a terme avui dimecres fins les 20.30h i demà dijous de 9.30 a 13.30h i de 16 a 20.30h. El lloc de recollida és el Casal de Barri de Son Ferriol. Els objectes seran entregats a l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Es necessiten POALS, GRANERES i PALES per ajudar a llevar fang. NO es necessiten segons ens han dit aliments o altres objectes. NO fa falta que siguin poals, graneres i pales noves, totes són benvingudes segons ens han dit des de Sant Llorenç.

La recollida compta amb l’ajut inestimable de l’ Ajuntament de Palma i la seva regidora de participació Eva Frade que cedeix el Casal i s’ha posat a la nostra disposició en tot moment. Durant la recollida hi haurà un tècnic de l’Ajuntament, segons ens han assegurat des de Participació, que rebrà els objectes i, a més, intentarem organitzar torns de voluntaris de l’associació per ajudar a la recollida. Després, ens han dit que enviaran algú de Sant Llorenç per fer la recollida i pujar-ho de cap a la zona afectada. Moltes gràcies a l’ Apima CEIP Son Ferriol per fer-nos arribar la petició d’ajut que intentam contestar des de l’Associació Sa Creu Vermella mitjançant aquesta recollida.

També podeu consultar-ho al facebook de l’Associació Sa Creu Vermella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada