PROPOSTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-17

ALUMNAT D’EDUCACIÓ INFANTIL (3-6 ANYS)

3-6a

ALUMNAT D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA (6-12 ANYS)

6-12a

Per a l’activitat de patinatge artístic s’empraran patins tradicionals (amb quatre rodes disposades de dues en dues). En cap cas s’admetran patins “en línea”, necessaris per a hockey-patins.

HORARIS I PREUS preus

INSCRIPCIONS

  • Les inscripcions es faran els dies 21 i 22 de setembre de 15.50 a 17.00 al menjador de l’escola.
  • Recordeu que heu d’abonar la primera mensualitat el dia de l’inscripció. Aquest mateix dia podreu aprofitar per associar-vos a l’APIMA. Caldrà presentar el carnet vigent per gaudir dels descomptes corresponents. Per a fer la renovació serà necessari portar el carnet de soci del curs passat.
  • S’entendrà la renovació automàtica del document d’autorització per a protecció i tractament de dades personals per a les famílies que havent-lo signat i lliurat a l’APIMA durant els cursos anteriors no facin cap modificació expressa del mateix. En els casos de modificacions de la situació familiar (canvis en la guàrdia i custòdia) s’hauran de notificar degudament a la secretaria de l’APIMA aportant la documentació acreditativa pertinent.
  • Les activitats amb menys de 12 alumnes no es podran fer. L’APIMA es reserva el dret a possibles modificacions respecte a dies i horaris en funció de la demanda. En cas de manca de places, els socis de l’APIMA tindran preferència.

4 comentaris a “PROPOSTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-17

  1. Hola! Som nous a l’escola! a manera de suggeriment i supos que de cara a l’any que ve es podria mirar de canviar ses opcions que tenguin menys demanda, El futbol, per exemple, tenint el Ferriolense al costat, potser no fa tanta il·lusió, trobo a faltar algun art marcial, com el Judo, per exemple, que crec seria molt beneficiós per als petits Tant física com mentalment, i potser algun tipo d’activitat musical, un instrument o alguna cosa així. Gràcies per la vostra feina! Espero poder ajudar en el que sigui necessari.

  2. Hola Sonia. Ara no te pos cara… Soc en Joan Nigorra el pare de na Maria (3A primària) i de n’Aina (6B primària). Estic molt content que hagis escrit a la nostra web. Soc vocal de l’APIMA i crec que tot el que ens proposes és molt coherent. Solem fer una junta cada mes. Crec recordar que el que dius del futbol ho havíem considerat… Però el que dius del Judo no 😉 Si com a pares poguéssiu venir a una junta i explicar-nos la vostra proposta estic convençut que seria valorada. Sinó quan pugui la faré arribar a la Junta.

    Moltes gràcies per la teva aportació.

  3. Hola , En Lucas va a 3B d’infantil. Faré Tot El Possible Per Estar A La Propera Junta. Moltes gràcies per contestar !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *