El fullet de l’APiMA

El nom del full informatiu de l’APiMA no va ser triat a l’atzar. Segons el diccionari, “fullet” vol dir “obra impresa d’un nombre de pàgines generalment no superior a una cinquantena“. Però a més a més, per fer el fullet alguns hem hagut de “fer fullet” de la feina. El significat de l’homòfon de fullet (follet) també ens va agradar: “esperit familiar, més aviat entremaliat i faceciós que malèfic, imaginat per la superstició popular, el qual habita certes cases”.

Per celebrar els 33 números del fullet, hem fet un recopilatori, que podeu descarregar (50MB) per veure un resum dels darrers 7 anys d’història de l’APiMA.

El número 34 es va repartir a tot l’alumnat divendres i també el podeu descarregar (99KB). Hi trobareu, a banda de la benvinguda al curs 2011-2012, un resum del que s’ha fet el curs passat, i informacions sobre les extraescolars, l’estat actual de l’institut, sobre les pissarres digitals interactives, el menjador i l’escola d’estiu.