Bon curs 11-12!

La Junta Directiva de l’APiMA vos desitja un magnífic curs 2011-12!

Per l’inici de curs segur que vos interessa això:

  • Com fer-se soci de l’APiMA? Podeu emplenar aquest formulari i fer el pagament pel banc (seguiu les instruccions al formulari). També vos podeu fer socis els dies 19 i 20 a l’escola però vos evitareu cues si ja veniu “amb la feina feta”
  • Perquè fer-vos socis de l’APiMA? Per participar activament en l’educació dels vostres fills i de les vostres filles, per estar informats de totes les activitats familiars que es fan a l’escola, però també per gaudir d’importants descomptes a les activitats extraescolars
  • Com apuntar-se a les extraescolars? El primer que heu de fer és veure quines activitats vos interessen de la nostra oferta per al curs 2011-2012. Comentau-la durant aquesta setmana amb els vostres fills i filles i veniu a apuntar-vos el dia 19 o 20 horabaixa. Si voleu, ja podeu dur els formularis d’inscripció de Dic Drac emplenats. Més endavant també vos podreu apuntar a la secretaria de l’APiMA però dependrà de les places lliures als grups que s’hagin organitzat. Els mateixos dies també vos podreu associar a l’APiMA i així poder gaudir dels descomptes des del primer dia.
  • Quan comencen les extraescolars? El matinet funciona tots els dies d’escola, des d’avui mateix. Les extraescolars d’horabaixa comencen el mes d’octubre i acaben el mes de maig. Mirau la normativa d’extraescolars que trobareu a l’agenda que aviat vos repartiran (aquesta agenda està finançada per l’APiMA i vol ser un mitjà de comunicació directa entre l’escola i els pares, utilitzau-la!)
  • El servei de menjador també funciona des d’avui mateix. La informació de les novetats de menjador d’enguany la trobareu a la web de l’escola.

Aquesta setmana mateix tendreu més informació des del fullet de l’APiMA