Pati d’infantil

Aquest era l’estat del pati d’infantil avui cap a les 11 del dematí. Esperem que dilluns la cosa estigui millor perquè si està igual els infants no podran sortir al pati.

Pati nouPati nouPati nouPati nou

Suposam que aquestes obres són la resposta de la conselleria a la demandes que tant l’APiMA com la direcció del centre ha fet des de fa dos anys. Ho suposam perquè ni nosaltres ni la directora ha rebut cap notificació oficial.

Fa un temps que els tècnics de la conselleria ens varen demanar què volíem que es fés al pati. La direcció, el professorat i l’APiMA vàrem redactar una proposta però no ens han fet cas. En lloc del demanàvem ens posen els “bloquets” que es poden veure a les fotos. No sabem exactament com quedarà ni els problemes que ocasionarà aquest nou pati però suposam que si no ho fan bé hi haura moltes travelades i com a mínim els tricicles no hi rodaran bé. Però això és avançar-se als esdeveniments. Les mestres d’infantil ja ens ho diran com va aquest nou trespol.

En qualsevol cas, hi ha un parell de coses que no entenem. Perquè ens demanen la nostra opinió sobre el material que s’ha de posar al pati si després no ens fan cas? Si hi ha algun motiu tècnic o econòmic per no posar el que vàrem demanar, perquè no ens ho diuen? Quins criteris han seguit per triar precisament el mateerial que han triat? Perquè no ens diuen, a nosaltres i/o a la directora, el que faran abans de fer-ho? Perquè ningú de l’escola sabia que les obres s’havien de fer durant aquestes vacances?

Res, seguirem a l’aguait!